Noorderplassen West is een stadsdeel in ontwikkeling. Als een van de eersten in een nieuw gebied wonen; dat betekent pionieren. Over tijdelijke wegen en soms door de modder naar huis, weinig voorzieningen in de buurt, maar ook vele opleveringen en mooie (bewoners)initiatieven. Op deze pagina houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen in Noorderplassen West die voor u als bewoner relevant zijn.

Bootcamp

Wil je in beweging blijven en ben je graag buiten? Dan is Bootcamp Noorderplassen misschien iets voor jou? Trainen in de natuur, rennen door het gras en lekker buiten bezig zijn samen met mensen uit de buurt. Er zijn groepen voor beginners en voor gevorderden. Voor meer informatie kijk hier

Informatieavond Schateiland

Op 15 januari is er in het KAF een (2de ) informatieavond georganiseerd over de verplaatsing van camping Waterhout naar Schateiland.  

Bijgevoegd treft u een 3-tal bijlagen aan. Het verslag van de  informatieavond van 15 januari en een 2-tal presentaties,Schateiland en inrichtingsplan camping Waterhout, die zijn gepresenteerd.