Bouw Korianderhof

Ontwikkeling terrein Korianderhof

De nieuwbouw Korianderhof is van start gegaan. In het bestemmingsplan heeft het terrein van de voormalige school De Kruidenwijzer een woonbestemming gekregen. De locatie krijgt de naam Korianderhof. De bouw van de woningen is gestart.

Bouw woningen en appartementen (ISPA Vastgoed B.V.)

Ontwikkelaar ISPA Vastgoed B.V. bouwt aan het Korianderhof 38 appartementen en 12 woningen. De bouw is gestart. De verwachting is dat de woningen in het 1e kwartaal van 2021 worden opgeleverd. Hieronder staan een aantal impressies van de ontwikkelaar van de woningen.

Inrichten van het gebied (gemeente Almere)

Na de bouw richt de gemeente het aangrenzende openbare gebied definitief in en worden parkeervakken en nieuwe beplanting aangebracht. Het uitgangspunt hierbij is het onderstaande inrichtingsplan. Deze werkzaamheden zullen ca. 2 maanden duren. De planning van de werkzaamheden is afhankelijk van het plantseizoen en de weersomstandigheden.

Meer informatie

Voor vragen over het bouwproces en de woningen kun je stellen aan ISPA Vastgoed B.V. Hun emailadres is: infoverberg dit@ispavastgoed.nl

Heb je vragen aan de gemeente, dan kun je die stellen via het contactformulier of bel op werkdagen tussen 08.30 uur en 17.00 uur naar 14 036.