Item

Bewonersbijeenkomst Almere geeft Energie op 17 mei

Op dinsdag 17 mei vanaf 19.00 uur organiseert het projectteam van ‘Almere geeft Energie’ een bewonersbijeenkomst voor u om u te informeren over diverse financiële maatregelen om uw woning te verduurzamen. Deze vindt plaats in de Burgerzaal van het stadhuis in Almere. Tijdens de bijeenkomst krijgt u de mogelijkheid om vrijblijvend, bij verschillende leveranciers van duurzame maatregelen, advies in te winnen.

Gemeente Almere kan u financiële ondersteuning bieden door twee verschillende  maatregelen. U kunt gebruik maken van een initiatievenbudget of u kunt tegen een hele lagerente een duurzaamheidslening aanschaffen, daar vertelt het Svn meer over.

Tijdens de bijeenkomst, worden deze twee maatregelen meer toegelicht. Ook komt de wethouder Tjeerd Herrema langs om u te vertellen wat het projectteam ‘Almere geeft Energie’ precies voor u doet. Tot slot komt Robert Atkins van het NMFF langs en legt duidelijk uit welke mogelijkheden er zijn voor een energieneutrale woning. Wacht niet te lang en geef u snel op, want er is maar beperkt plaats. U kunt u inschrijven op www.almere.nl/energiemarkt en kans maken op een van de twee energiescans!

 

 

Het door u gezochte nieuwsbericht is niet beschikbaar.
Recent nieuws vindt u in het nieuwsoverzicht.